Софтпрес | Електронна книжарница Booklover

Софтпрес | Издателство Софтпрес

Подреди резултатите по

                 

ИЗДАТЕЛСТВО "СОФТПРЕС"


Издателство СОФТПРЕС е основано през 1994 година от студенти по информатика във ФМИ на СУ, които съзират необходимостта от качествена и достъпна специализирана литература за компютри, софтуер и програмиране. Поредиците на СОФТПРЕС Step By Step, Classroom In a Book и В лесни стъпки... помагат на няколко различни поколения да усвоят компютърната грамотност, работата с интернет и специализираните програми. В същото време СОФТПРЕС издава на български език и най-важните професионални заглавия от различни области на IT бранша.


Днес СОФТПРЕС е едно от най-големите издателства в България. Богатото портфолио на компанията включва над 1400 заглавия и напълно отговаря на мотото "Книги за цялото семейство". В каталога ни присъстват детски образователни и занимателни книги; художествена литература; самоучители; речници и помагала по чуждоезиково обучение; пътеводители; компютърни справочници; специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта; популярна психология; кулинария - книги, които читателите купуват за удоволствие и забавление и постепенно превръщат в семейна библиотека.


АВТОРСКИ ПРОЕКТИ
Важно място в политиката на СОФТПРЕС през последните години заемат авторските проекти, по които работят български писатели, илюстратори, езиковеди и психолози. Част от тях са изключително успешните поредици на издателството "Приказки любими в рими", "Народни приказки" и "Класически приказки"; образователните и занимателни заглавия като "Детски атлас" и "Да научим повече английски"; сборникът на Диана Петрова "Мъдри приказки", написан по метода на приказкотерапия; както и фотоалбумът за приключенци "51 приказни планински кътчета от България" на Радослав Донев, иновативният наръчник за организация на сватби "Нашата мечтана сватба" от Николай Митев и поредицата подаръчни книги за самоусъвършенстване от Наталия Кобилкина.

Най-нови книги