Рибка | Електронна книжарница Booklover

Рибка | Издателство Рибка

Подреди резултатите по

                 
1 2

Това е „Издателство Рибка”. Малко по размер. Голямо по душа. Издателството на децата. И техните родители. Освен „Издателство Рибка”, другите ни имена са
Катя Антонова, Евгения Николова и Милен Антиохов. Трима. За щастие.

 
„Издателство Рибка” издава:
 
Книжки с картинки.
Ама истински – наистина интересни, с наистина артистични илюстрации.
 

 

 
Книжки помощници.
За родителите, които искат да са още по-добри родители. И знаят, че да отгледаш личност понякога не е толкова лесно.
 
 
Книжки чужденки.
Само най-интересното и вдъхновяващото. Това, което ще научи децата ни какво е истинско изкуство и ще повиши способността им да го разбират. Защото ще могат да го държат в ръцете си и да го разлистват, колкото си искат.

 

 
Некнижки.
Забавни игри и всякакви нестандартни форми. Които ще подпомагат децата в тяхното емоционално и психическо развитие.
 
Избрахме името „Рибка”, защото идеята за издателството дойде при нас сам-самичка. Плувайки. И защото вече познавахме един котарак, който се казва Рибка, та си помислихме, че „Рибка” е подходящо име за почти всичко. Камо ли за издателство! Нашата рибка не е онази, която бихте срещнали в реката, язовира или морето. Защото тя е изрязана от хартия. По перките й има букви. А люспите й са нарисувани с боички. Понякога решава да е оригамена, но само когато е изправена пред важно решение. Нашата рибка не е мълчалива. И говори много езици – английски, френски, немски, испански и какви ли още не. Но най-добре владее детски. Тя не живее в аквариум, защото не сме открили аквариум, който може да побере цялото й въображение. И с удоволствие би се хванала на въдицата на всеки. Стига въдицата да е разказана достатъчно увлекателно.

Най-нови книги