Книгомания | Електронна книжарница Booklover

Книгомания | Издателство Книгомания

Подреди резултатите по

                 
1 2

Книгомания е лидер в издаването на луксозни илюстровани албуми, енциклопедии, справочници и подаръчни издания за деца и възрастни. В портфолиото на издателството има над 400 заглавия в широк спектър от теми: от детски книги с любими приказки и книжки с различни активности до луксозни енциклопедии и албуми в областите изкуство, фотография, психология, философия, география, спорт, пътуване, природни и исторически забележителности, кулинария. Популярни издания на Книгомания са и картинни речници, самоучители, наръчници, пътеводители, атласи, колекции със загадки, книги сканорами, илюстрирани биографии.

Повечето от книгите са част от коопродукции на световноизвестни поредици. Албумите "1001 исторически места, които непременно трябва да посетите", "501 града, които трябва да посетите", "501 природни чудеса, които трябва да видите", "Великолепните кулинарни пътешествия", "Енциклопедия на свещените места", "Златната книга на шоколада", "Знаци и символи", "Изкуството. Цялата история", "Изкуството да рисуваш човешко тяло", "Исторически атлас", "Книгата за парите", "Книгата за психологията", "Фотографията. Цялата история" са малка част от портфолиoто на издателството.

Заглавията от утвърдените дългогодишни поредици „Големите идеи, обяснени просто“, „Мъдростта на вековете“, „101 места“, „500 ястия…, които непременно трябва да опитате“, „Изкуството да рисуваш“, „Поредица MENSA“, „MENSA kids“, „501“ са сред най-търсените заглавия на книжния пазар в България.

Най-нови книги