Фабер | Електронна книжарница Booklover

Фабер | Издателство Фабер

Подреди резултатите по

                 
1 2

 ИЗДАТЕЛСТВО ФАБЕР е създадено във Велико Търново през 1996 г. В началото имахме само един стар компютър, любов към книгата и много ентусиазъм. Днес разполагаме с център за предпечатна подготовка, оборудван с най-съвременния хардуер и софтуер. При нас работят специалисти, за които в професията няма тайни, а само предизвикателства.

Издателство „Фабер” може да се похвали с много успехи, най-ценният между които за нас е благодарността за добре свършената работа, която получаваме от нашите клиенти. Това е и нашият основен приоритет.
    Книги на издателството са печелили четири пъти наградата за най-добра книга на млад учен, както и различни отличия за научна литература.
    Белетристичната и поетична продукция на „Фабер” е отличавана многократно с литературни награди, присъствието й в челните места на класациите е постоянно.
    Целта на всички от издателство „Фабер” е да подобряваме непрекъснато своята работа и да предлагаме на своите клиенти, които смятаме за свои приятели, продукция с истинско европейско качество.

Най-нови книги