Фют | Електронна книжарница Booklover

Фют | Издателство Фют


Pубрики

Всички Златно букварче фигури, форми писане, букви цифри, числа, смятане, писане зъби, млечни зъби, грижа за зъбите животни оцветяване, стикери кубчета компютри, програмиране, числа космос, планети, вселена обучителни книги детски романи приказки, римувани енциклопедия оцветяване Това съм аз, Луси! Пъзели Ейми разговаря с животните мода, моден дизайн, модно ателие Открий! Залепи! Оцвети! Залепи! Оцвети! Навий ключето Чудесата на науката Магически свят Книга със звуци Принцеса Лилифее Навий ключето! Прочети и сглоби Забавна наука Разгледайте отвътре - енциклопедии с подвижни капачета 3D очила + 3D илюстрации 3D илюстрации, 3D очила 3D очила Хрониките на Спайдъруик Кубчета любими приказки Първи знания • Първи стъпки Кърпена глава Островът на приключенията Под дъгата Джак Бренин Това е мама! Истории за животни Мистерии от замъка на страха Холи Уеб - Истории за животни Открий и подреди Моята първа енциклопедия Феликс НДПЗ - Най-добри приятелки завинаги Майкъл Морпурго Приключения и загадки Незаменима книга за игра и учене Сам Силвър тайният пират Приключенията на Минерва Минт Детективите Агата и Лари Сам Силвър ­ тайният пират Горските животни - Боско Златна броеница Да се запознаем! Тигърчето Макс и неговите приятели Барбароните Библиотека "Славейче" Моята любима книжка за оцветяване Съзряване Първа книга за оцветяване и игри със стикери Библиотека Славейче Петсън и котето Финдъс Аз уча азбуката Да направим от хартия Библиотека Юначета Франклин и неговите приятели Франклин Във Вълшебната гора Докато играеш, можеш всичко да узнаеш! Мисли бързо, решавай бързо, бъди пръв!

Подреди резултатите по

                 
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 54 55

Издателство „Фют” е сред водещите български издателства. Специализирано е в издаването на книги за деца и работи във всички жанрове и възрастови сегменти на детското книгоиздаване.

Повече от 20 години книгите на издателството са обичани от децата, ценени от родители, педагози и специалисти. Осъзнаваме отговорността, която носим, защото детската книга е фактор в личностното изграждане на бъдещия читател и гражданин.

В нашата работа оставаме верни на няколко основни принципа:

При създаването на всяка книга се ръководим от ясна психологическа представа за детето – възрастови особености, възприятия, психологически потребности, и се стремим книгата да е многофункционална и максимално полезна за цялостното развитие на детето.
Смятаме, че опитът и познанието могат да вървят ръка за ръка със забавлението и затова нашите книги носят познание чрез забавни и игрови елементи. Така помагаме да се изгради положително отношение у децата към ученето и четенето. 
Издаваме книги, които дават на детето не само знания, но и ценности, стимулират самостоятелното мислене, въображение и активност. Така допринасяме за личностното развитие на децата и израстването им като самостоятелни, мислещи, отговорни граждани.
Стремим се книгите ни да са написани на ясен и достъпен език, текстовете да са добре преведени и редактирани, илюстрациите и оформлението да отговарят на високи художествени критерии, полиграфическото качество  да е високо.Следим световните тенденции в детското книгоиздаване и правим достъпно за българските деца най-доброто, което се издава по света, както и книги, които не могат да се произвеждат в България.
Много от днешните родители са наши бивши читатели. Немалко са ни споделяли, че пазят поизмачкани книги на „Фют” от своето детство, за да ги препрочитат още много пъти със собствените си деца и да споделят с тях онова топло чувство, което носи любимата детска книжка.

Тези ваши разкази ни вдъхновяват да работим с много отдаденост и любов и да вярваме, че с нашите книги децата наистина израстват!

Издателство "Фют" 
 Книги, с които децата израстват!


 
 Награда “Бисерче вълшебно” 2013, второ място в категория “Млади читатели” за “Ейми разговаря с животните: Загадъчният котарак”.
 

Награда “Бисерче вълшебно” 2013, трето място в категория “Запалени читатели” за “Това съм аз, Луси! Щуро лято”.
 

Награда “Бисерче вълшебно” 2013, второ място в категория “Запалени читатели” за “Каспар, котешкият принц”.
 

Награда “Бисерче вълшебно” 2015, първо място в категория “Мечтатели” за “Сам Силвър, тайният пират: Морското чудовище”.

Отличие „Златна книга”, присъдено за принос към българската наука и култура от Съвета за европейска научна и културна общност, 2010 г.
 

Грамота и златна значка на дарител на Движение „Рицари на познанието”, 2008 г.
 

Национална награда „Хр.Г.Данов” за най-добро детско издателство, 2005 г.
 

Национална награда за детско книгоиздаване на името на Константин Константинов, 2004 г.
 

Най-нови книги