"Нотариалното производство в светлината на новата съдебна практика (2008-2015) - Том 1" от Весела Ивчева | Електронна книжарница Booklover
50.00 лв.

Нотариалното производство в светлината на новата съдебна практика (2008-2015) - Том 1

Издателство
Година на публикуване
2016
Илюстратор
Дамян Дамянов
ISBN
9789542819066
Брой страници
1104
Корица
Мека корица
Тегло
1200 g


Нотариалното производство в светлината на новата съдебна практика представлявасборник със съдебна практика и статии, касаещи различни въпроси от практиката на съда и нотариуса.


Систематизирана по нормативни актове и правни институти, книгата позволява да се проследи новата практика на ВКС в областта на гражданското и облигационното право.


Сборникът съдържа статии от утвърдени юристи както от областта на теорията, така и от практиката –Иван Русчев, Нели Маданска, Веселин Петров, Цанка Цанкова, Стефан Милев.


Изданието е незаменим помощник за действащитеадвокати, нотариуси и помощник-нотариуси и всички практикуващи юристи, както и за кандидатите в конкурси за нотариуси, съдии, адвокати и др.


Основно предимство на сборника е, че е обхванат сравнително дълъг времеви период и анализът на решенията дава представа за развитието на различните концепции и идеи в практиката на съдилищата.


Най-нови книги