"Талисманът" от Никълъс Спаркс | Електронна книжарница Booklover

Талисманът

Издателство
Година на публикуване
2022
ISBN
9789543896998
Брой страници
320
Корица
Мека корица


За силата на съдбата, която ни отвежда към истинската любов... 

—Никълъс Спаркс

По време на мисия Логан Тиболт намира снимка на младо момиче, заровена в пустинните пясъци на Ирак. След като Тиболт оцелява в много опасни ситуации, негов приятел го убеждава, че тази фотография му носи късмет.

Мисията на Логан приключва и той се завръща у дома. Но красивата жена от снимката се появява дори в сънищата му и той решава да я открие.

Когато среща Елизабет, Логан е поразен от силното привличане, което изпитва към нея. След един провален брак младата жена сама отглежда сина си и преодолява драмите, сполетели семейството ѝ. Силна, но уязвима, Елизабет очарова Логан и пленява сърцето му. Изненадан от внезапно породилите се чувства, той решава да запази историята за талисмана в тайна. По ирония на съдбата точно тази тайна може да преобърне неговия късмет и да му отнеме обичта на мечтаната жена.

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. „Талисманът” е незабравим роман за силата на съдбата, която ни отвежда към истинската любов. Неговата екранизация се появи в киносалоните през 2012 г.

Никълъс Спаркс е автор на „С дъх на канела”, „Виж ме”, „Никога не си сама” и „Желанието“.


Най-нови книги