"Под прикритието на нощта" от Нора Робъртс | Електронна книжарница Booklover

Под прикритието на нощта

Издателство
Година на публикуване
2022
ISBN
9786190301615
Брой страници
528
Корица
Мека корица


Алчност. Желание. Мания. Отмъщение... Все мотиви за кражба!

 

В новия си забележителен роман авторката на бестселъри Нора Робъртс ни запознава с един незабравим крадец.

  Хари Буут започва да краде, когато е на девет, за да не остане на улицата заедно с болната си майка. Той се промъква нощем в празни богаташки домове и задига предмети, които продава, за да покрива трупащите се сметки за лечение. Когато майка му губи битката с рака, той напуска Чикаго, но продължава с нощната си работа и се превръща в изкусен крадец с твърди морални принципи, решен да не привлича внимание, нито да се привързва.

 Докато не среща Миранда Емерсън и силната връзка между тях не поставя на изпитание строгите му правила за обвързване. Само че тайната работа на Буут го среща с опасни хора, сред които е безскрупулният Картър Лапорт, за когото Буут е просто инструмент, който може да използва за своите цели. Тъй като знае, че Лапорт е заплаха за хората, на които държи, Буут изоставя Миранда – хладно и без обяснение – и изчезва.

 Но връзката между тях е твърде силна и съдбата отново ги среща. Сега Буут трябва да се изправи срещу Лапорт, за да освободи себе си и Миранда от хватката му веднъж завинаги.

 

 


Най-нови книги