"Големи лъжи в малкото градче" от Даян Чембърлейн | Електронна книжарница Booklover
18.9 лв. Съвременна литература
16.07 лв.

Големи лъжи в малкото градче

Издателство
Превод от :
Година на публикуване
2022
ISBN
9786197625738
Оформление
Стоян Атанасов, Kontur Creative
Брой страници
456
Корица
Мека корица


Години по-късно Морган Кристофър излиза на свобода от затвора при едно условие - да реставрира фреската на Ана в точно определен срок, от който зависи бъдещето ѝ. За тази задача я избира малко преди смъртта си влиятелният художник Джес Джеймисън Уилямс. Защо обаче той се е спрял на нея? И какво е довело до изчезването на Ана в миналото?
Популярната по цял свят романистка Даян Чембърлейн създава поредния си динамичен разказ, изпълнен с множество обрати. Големи лъжи в малкото градче ни среща с вълнуващи герои, свързани помежду си от незабравима история.

"Перфектно написан роман, чийто край ще ви се услади!"
Сп. Къркъс Ривюс

Даян Чембърлейн (1950) е американска писателка, чието име от години оглавява класациите за най-продавани книги на Ню Йорк Таймс, Съндей Таймс и Ю Ес Ей Тудей. В богатото си творчество - 30 романа, преведени на повече от 20 езика - тя винаги създава отличен психологически портрет на героите си, като обръща поглед към тях и неуморно търси първопричина за действията им. Повлияна от работата си на социална работничка и психотерапевтка, Чембърлейн умее да претворява трудни и мистериозни житейски ситуации в литература. Историите ѝ пленяват както сърцето, така и ума.


Най-нови книги