"Спаринг партньори" от Джон Гришам | Електронна книжарница Booklover
22 лв. Онлайн панаир на книгата
19.80 лв.

Спаринг партньори (Pre-order)

Издателство
Превод от :
Година на публикуване
2022
ISBN
978-954-769-537-5
Брой страници
352
Корица
Мека корица


Законът е свързващата нишка между трите истории в първия сборник с новели на Джон Гришам. Както и между всички негови творби. Но любимият разказвач на Америка определено има с какво да изненада читателя и този път.

„Завръщане“ ни отвежда в окръг Форд, за да се срещнем отново с адвокат Джейк Бриганс. Преди три години старият му приятел Мак Стафорд е откраднал стотици хиляди долари от обезщетението на свои клиенти и е изчезнал безследно. Сега Мак изплува от сенките и се надява, че Джейк ще му помогне да се завърне у дома. Поне такъв е планът. „Ягодова луна“ е драматичен разказ за младеж, осъден на смърт за убийство, което не е извършил. Адвокатът на Коуди обжалва присъдата години наред, но напразно. Губернаторът на щата отхвърля молбата за помилване, подадена в деня на екзекуцията. В последния час от живота си Коуди има едно-единствено желание.

„Спаринг партньори“ е трагикомична история за двама адвокати, които наследяват правната кантора на баща си, когато той влиза в затвора. Кърк и Ръсти се мразят и не си говорят. Даянта Брадшоу е посредник между враждуващите братя и управител на кантората. Само тя може да я спаси от разпад. Но на каква цена?


Най-нови книги