"Колонката на Гетов" от Любомир Гетов | Електронна книжарница Booklover
20 лв. Онлайн панаир на книгата
18.00 лв.

Колонката на Гетов

Издателство
Година на публикуване
2022
ISBN
978-954-783-359-3
Брой страници
352
Корица
Мека корица


Любомир Гетов, CMC, управлява от 13 години собствена консултантска компания и работи активно с клиенти от България и Централна Азия. През последните 15 години води и обучения за служители и собственици на компании от различни сфери на бизнеса. Онова, което отличава Любомир Гетов от неговите колеги, е умението му да представя сложни казуси и теми по неподражаем начин, така че да се възприемат лесно от аудиторията, да предизвикват искрена емоция и да бъдат разбрани и запомнени.

Американците си имат Великия Гетсби, ние си имаме Любо Гетов. За онези, които като мен не пропускат „Колонката на Гетов“ в понеделник, е ясно, че това не е комплимент за качествата на г-н Гетов в организирането и провеждането на добро изкарване, а признание за способността му да ни изважда от илюзиите за бизнеса и за отношенията със служителите, доставчиците и клиентите . “Нещата са точно такива” е първата реакция след прочитането на която и да е колонка. Така е, защото някои хора гледат какво се случва около тях, но не виждат. Други виждат, но не разбират. Трети разбират, но не знаят какво да направят, а онези, които знаят, не правят нищо, защото им липсва малко подбутване - една колонка. Иначе ароматното кафе с мекиците сутрин и уискито - вечер са неотменна част от доброто изкарване, организирано от г-н Гетов. докато четете и препрочитате колонките и откривате по нещо ново за себе си всеки път.

— Васил Караиванов, председател на УС на “София Тех Парк”

Любо Гетов пише с лекотата на Сет Годин, гуру на маркетинга и успешните комуникации. Любо избира реални ситуации от живота, анализира ги по разбираем начин, и винаги с нагласа за подобрение и за правилното действие. Увлекателно, конкретно, полезно.—

— Георги Малчев, управляващ съдружник в Xplora.bg и в Xplora.аcademy


Най-нови книги