"Продължителен Ковид. Наръчник за самопомощ" от Специалистите в клиниката за ПОСТКОВИД, Оксфорд | Електронна книжарница Booklover
19.9 лв. Онлайн панаир на книгата
16.92 лв.

Продължителен Ковид. Наръчник за самопомощ

Издателство
Превод от английски:
Година на публикуване
2022
ISBN
978-619-01-1049-1
Брой страници
272
Корица
Мека корица
Тегло
300 g
Широчина
140 mm
Дължина
215 mm


Изпитвате непрестанна умора? Не можете да се съсредоточите? Не успявате да се възстановите физически и психически след прекаран Ковид?

Глобалната пандемия ни донесе не само опасна острозаразна болест, но и много неизвестни за нейното протичане и дългосрочен ефект върху здравето ни. Милиони хора по цял свят отчитат продължителни, необясними симптоми след прекаран Ковид, включително смазващо изтощение, задух, сърцебиене, мускулни болки, „мозъчна мъгла“ и замайване. Все още няма официални здравни указания как да се справим с тези симптоми, които при някои пациенти може да продължат повече от година. В интернет изобилства с противоречиви съвети, но подобна дезинформация може повече да навреди, отколкото да помогне.

В ръцете си държите първото практическо и достъпно ръководство как да се справите сами със симптомите на продължителния Ковид. Авторите са медицински експерти, работили с пациенти с продължителен Ковид в една от първите създадени за това специализирани клиники. Вътре ще намерите ефективни, лесни за разбиране и практични напътствия, които ще ви помогнат да възстановите здравето си и да си върнете живота.


Най-нови книги