"Биохакинг. Бъди най-добрата версия на себе си" от д-р Ирина Баранова | Електронна книжарница Booklover
16.99 лв. Онлайн панаир на книгата
15.29 лв.

Биохакинг. Бъди най-добрата версия на себе си (Pre-order)

Издателство
Година на публикуване
2022
ISBN
9789543896813
Брой страници
240
Корица
Мека корица


 Здраве, енергия, красота. Всички се стремим към тях. Но знаем ли всъщност как най-добре да съхраним младостта и да подобрим значително качеството си на живот? Първата стъпка е да се справим с дефицитите в нашия организъм. А за това помага така нареченият биохакинг.

 Биохакингът е най-новият и популярен метод, чрез който можем да поемем контрол над живота си и да пренастроим организма си така, че да живеем по-дълго и по-щастливо. В основата на биохакинга е умението да се вслушваме в тялото си и да избираме точната храна за нас, за да си набавим необходимите полезни вещества и да се преборим с дефицитите.

 Д-р Баранова детайлно описва как съзнателно да изкореним лошите навици и да възстановим здравето си, като внесем конкретни промени в ежедневието и начина си на живот. Учи ни как:

  • да разгадаваме и следваме сигналите на тялото си
  • да се храним правилно, за да приемаме нужните нутриенти
  • да компенсираме липсата на жизненоважни витамини, минерали и хормони
  • да препрограмираме собствените си метаболизъм и биохимия
               

И най-важното, чрез тези лесни и бързи биохакове можем навреме да предотвратим множество заболявания. Вашето здраве е във вашите ръце. Започнете грижата за него сега!

Д-р Ирина Баранова е дерматолог и венеролог, съсобственик на мрежа от клиники и основател на първия онлайн курс по биохакинг – нова подобрена концепция за живот.


Най-нови книги