"Избрах да бъда щастлив" от Стефан Гарние | Електронна книжарница Booklover

Избрах да бъда щастлив (Pre-order)

Издателство
Превод от :
Година на публикуване
2022
ISBN
9789547833388
Брой страници
240
Корица
Мека корица


Избрах да бъда щастлив. Полезно е за здравето

А ако щастието е просто избор? Ако е достатъчно да промениш представата си за света, за да промениш живота си? Именно това предлага авторът чрез тази книга, базирана на цитати, често елегантни и забавни, за да ни накара да се замислим и да ни помогне да бъдем по-щастливи в ежедневието си.

Осланяйки се на поети и велики мъдреци, авторът ни води към едно вдъхновяващо и изпълнено с хумор философско пътешествие, изпъстрено с конкретни примери. В него откриваме значението на простотата, на споделянето, на необходимостта да поемаме отговорност за своите избори, да се осмеляваме, да обичаме, да вярваме в себе си и в мечтите си.

Тази книга е съвършеният спътник по пътя на щастието, който ни разкрива как да се научим да бъдем по-доволни. Чисто и просто – как да живеем по-добре.

Избрах да бъда щастлив, защото да говориш е по-лесно, отколкото да мълчиш, защото на утрините им липсва слънце, а на нощите – мечти. Избрах да бъда щастлив, за да споделям, за да се смея – тези присъщи на човека характеристики, за които така често забравяме. Избрах да бъда щастлив, защото избрах да живея. За вас остава тозчас да тръгнете с широка усмивка към бъдещето си.


Най-нови книги