"Холистична психология" от Никол ЛеПера | Електронна книжарница Booklover
23 лв. коледен панаир
19.55 лв.

Холистична психология

Издателство
Превод от :
Година на публикуване
2021
ISBN
978-954-783-336-4
Оформление
Емил Марков
Редактор
Ния Димитрова
Брой страници
384


Как да осъзнаем моделите си на поведение, да се изцелим от миналото си и да разкрием автентичния си Аз.

Д-р Никол ЛeПера, създателка на Холистичният психолог – онлайн явлението с над три милиона последователи в Instagram – предлага революционен подход към изцеляването, в основата на който е способността на Аза да предизвиква трайна промяна.

Д-р Никол ЛеПера разработва комплект от практически инструменти за психологическо самоизцеление. Само за няколко месеца концепции като повторно родителство, интеграция на егото, травматични връзки и медитация върху вътрешното дете стават крайъгълни камъни по темата за психичното и соматичното здраве. Холистично-психологическото движение на д-р ЛеПера се превръща в истинска „Whole30 (програма за личностно развитие) на психиката“. Стотици хиляди читатели по цял свят се обединяват за постигане на най-трудната задача: създаването на най-добрата версия на себе си.

Психичните разстройства са преобладаваща тема на разговор в днешно време. Тази книга е едновременно инструментариум и протокол за всекидневна работа по самоизцеление. Холистичната психология се фокусира върху ума, тялото и духа, с цел ребалансиране на тялото и нервната система, изцелявайки нерешени емоционални рани и създавайки съзнателна промяна. Д-р ЛеПера представя най-новите научни открития в областта на епигенетиката, стомашно-чревното здраве и поливагусната теория. Тя интегрира психологически концепции на базата на теорията за привързаността, травмата и подсъзнанието, за да създаде истински чудотворен наръчник.

Д-р ЛеПера създава пространство за квантов скок в нашия човешки потенциал!


Най-нови книги