"Уини и Уилбър: В космоса" от Валъри Томас | Електронна книжарница Booklover

Уини и Уилбър: В космоса

Издателство
Година на публикуване
2021
Илюстратор
Корки Пол
ISBN
978-619-7455-36-6
Редактор
Янка Боянова
Брой страници
32
Корица
Твърда корица


За поредицата:
Добрата вещица Уини живее с големия си черен котарак Уилбър. Във всяка книга от поредицата двамата се впускат във вълнуващи приключения, водени от фантазията на Уини и вълшебната ѝ пръчка. Изобретателната вещица намира оригинално решение за всяка трудна ситуация, а верният ѝ, но страхлив котарак я следва навсякъде. Бога¬то илюстрираната поре¬дица „Уини и Уилбър“ е забавна, увлекателна и разсмиваща. Можете да извикате заедно с Уини „Абракадабра!“ и да се включите в поредното пътешествие…
За книгата:

Има ли идеална планета за пикник и как любимото ти занимание може да те изстреля на съвсем неочаквано място?
Вещицата Уини и нейният черен котарак Уилбър този път се оказват във вихъра на космическо приключение.
Веднъж, докато наблюдава необятното нощно небе, Уини предлага на Уилбър разходка в Космоса. Двамата се озовават на планета със зайци, способни да изгризат цялата им ракета.
Уини обаче има оръжие и срещу космическите зайци и нейното решение за завръщане у дома е изненадващо и оригинално, както винаги.

*** 

Можете да гласувате за книгата в конкурса „Бисерче вълшебно“.
Национална награда „Бисерче вълшебно“ е първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване на децата. Гласуването за съвременни детски книги е онлайн, в началото на всяка календарна година. Номинираните заглавия са сред най-добрите издателски проекти за изминалата календарна година. Организатор на Награда „Бисерче вълшебно“ е фондация за насърчаване на четенето „Детски книги“. Фондацията е неправителствена организация, ангажирана с намаляване на функционалната неграмотност в България.


Най-нови книги