17 лв. Книжна есен
15.30 лв.

Решения: Практични съвети от хора, които промениха света

Издателство
Превод от :
Година на публикуване
2020
ISBN
978-954-769-502-3
Брой страници
320
Корица
Мека корица


„Как най-добре да подходим към неизбежното вземане на важно решение? Това не е наука, а изкуство, както става ясно от тази книга, която всеки трябва да притежава. Има случаи, когато не можем да си позволим лукса на продължителния размисъл, а трябва да действаме въз основа на непълна информация; случаи, когато изборът не е ясно очертан.

Вземането на добри решения изисква дисциплина, както и способност за претегляне на много и разно­образни факти дори когато те привидно си противоречат. Изисква и възприемчивост към съвети – само безпросветно арогантният индивид си въобразява, че знае всичко, което трябва да знае.“

–Стив Форбс


Робърт Дилъншнайдър е създател и изпълнителен директор на Dilenschneider Group, един от водещите световни експерти в сферата на комуникацията и инструктор по лидерство. Дилъншнайдър е автор на бизнес книги, радващи се на световен успех. Бил е консултант на редица големи корпорации по цял свят и често е канен в различни медии да коментира и да споделя лични впечатления по стратегически въпроси на бизнеса и геополитиката.


Най-нови книги