"Подпалвачът" от Торкил Дамхауг | Електронна книжарница Booklover
19.99 лв.

Подпалвачът

Издателство
Език на изданието:
български
ISBN
978-619-235-043-7
Брой страници
512
Корица
Мека корица


Той е обсебен от пречистващия ефект на огъня и иска да го използва, за да унищожи всичко, което му напомня за младостта. Карстен е изключително умен гимназиален ученик, който започва връзка с пакистанско момиче и така предизвиква поредица от разтърсващи събития. За да се защити от заплашителното семейство на Ясмин, Карстен се присъединява към тайно братство, в което участват възрастни и негови връстници, само за да открие, че групата може да бъде много по-опасна, отколкото би могъл да си представи.

Младежът изчезва и никога не се връща. Седем години по-късно, след като полицията не успява да открие нищо, Сине, сестрата на Карстен, предприема лично разследване заедно с журналиста Дан-Леви. То ще има ужасни последици, защото събужда дремещи, но опасни спомени. И подпалвачът, който дълго се е спотайвал, сега наблюдава действията на Сине с голям интерес и се страхува, че истината може най-накрая да излезе наяве...

В тази история нищо не е такова, каквото изглежда. Дори и винаги да откривате преди финала кой е истинският убиец, сега няма да успеете.


Най-нови книги